21 юни 2015 г.

Запознай се с жабчето Стаси

Имало едно време едно жабче. То се казвало Стаси и било най-чувствителното, обичащо, мило и зелено момиче в целия жабешки свят.

Непременно трябва да ти разкажа как изглежда Стаси, за да я познаеш, когато я срещнеш. Че е зелена на цвят, това вече се разбра. Че има красив перчем, също е повече от ясно. 



Жабчето обича да се гласи – никога няма да я видиш без прическа, панделка или пък с чорапки, които не са в тон с рокличката й. Стаси е убедена, че трябва винаги да е чиста и да изглежда добре - така показва, че обича както себе си, така и приятелите си и иска винаги да им е приятно като я виждат. Стаси има и малко коремче, но съгласи се, че не може да има жабче без коремче.

Не това обаче са най-важните неща, които мога да ти разкажа за Стаси. Това, което трябва да знаеш за нея, е че тя има сърце, много по-голямо от обикновените жабченски сърца. То винаги е отворено за красивото и доброто и това я прави едно много красиво и добро жабче. Стаси умее да вижда неща, които за другите остават невидими.

Сигурна съм, че и на теб ще ти хареса!

Добре дошъл в света на жабчето Стаси! Тук всеки е обичан. Обичан си и ти!
 

Жабчето Стаси Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template